Be Value Reload

 

Централен Полицейски Таекуон-До клуб

ЦЕНТРАЛЕН ПОЛИЦЕЙСКИ
ТАЕКУОН-ДО КЛУБ

Be Value Reload

 

Project
funded by the European program Erasmus +

Проект BeValue Reload (Резюме)

, Публикувана в Be Value Reload

Проектът BeValue Reload е насочен към по-добро прилагане на политиките за подобряваща здравето физическа активност на Европейския съюз в контекста на спорта Таекуон-До чрез използване на бонус система и информационни и комуникационни технологии – мултиплатформено приложение.

Целева група на проекта е „Поколение Z” (младежи на възраст от 12 до 17 години). Повече от 500 млади хора от 5 държави ще участват в проекта, който е за период от 24 месеца (01.01.2021-31.12.2022).
Бонусната система по проекта ще позволи на участниците да бъдат оценявани всеки път, когато демонстрират ключови качества за Таекуон-До като уважение, отговорност, самоконтрол, взаимопомощ, като по този начин увеличават честотата на физическата си активност и резултатите си от изпълнението.

Участниците ще споделят резултати, ще учат от отворени ресурси, ще общуват с треньори за по-добри спортни резултати.
Иновативна програма за текущо обучение ще помогне на родителите да работят по-добре с децата си и да преодолеят пропуските, свързани с устойчивата култура на физическата активност чрез приложението.
Проектът BeValue Reload ще завърши с мултиплициращо спортно събитие за 260 частници, което ще отпразнува постижението на проекта и ще насърчи подкрепата на програмата Erasmus+ Sport.

Проектът BeValue Reload с номер 622351-ЕРР-1-2020-1-BG-SPO-SCP, финансиран от програмата Erasmus+ Sport, е с координатор Централен полицейски Таекуон-До клуб (България), а организации-партньори са: Частен професионален колеж по спорт (България), Таекуон-До клуб Ахац (Словения), Румънска федерация по Таекуон-До ITF (Румъния), СК Аристотелис (Гърция), Университет Гоце Делчев (Северна Македония).

Още в тази категория: Be Value Reload Official Summary »
Оценете
(1 глас)
 Държави участващи в проекта: България, Гърция, Северна Македония, Румъния и Словения
funded by the European program Erasmus +